Challenge Everything.

Vizio heeft erg goede televisies

Vizio’s 2016 M-Series 4K UHD-scherm bood ongelooflijke prestaties voor het geld, maar de bijgewerkte SmartCast-interface van het bedrijf – die het grootste deel van zijn ingebouwde gebruikersinterface en streaming-apps ruilde voor Chromecast-gebaseerde streaming via een ietwat glitchy-tablet – miste het doel voor velen (inclusief onszelf). Voor 2017 heeft Vizio een soort concessie gedaan, een paar ingebakken streaming-apps toegevoegd en een meer traditionele interface. Ondertussen zijn Vizio’s merken als TCL opgevoerd met een indrukwekkende reeks op Roku gebaseerde tv’s, waardoor het budget op het middenniveau een stuk interessanter is geworden. Voor onze Vizio M65-EO-test hebben we onderzocht of het laatste 4K UHD-koopje van Vizio de juiste is om het merk boven op de competitieve middenspan te houden. Voor TV aanbiedingen van Vizio kun je terecht op Jack Waayen.

Uit de doos

De massieve 65-inch M65-EO uit de verpakking halen is – om de grote Yogi Berra – déjà vu helemaal opnieuw te citeren. Op zijn gezicht lijkt de tv identiek aan het model van vorig jaar, uitgehouwen in een standaard rechthoekig frame met een halve inch bezel, zilveren strepen op de zijpanelen voor stijlpunten en paperclip-achtige standaards die, hoewel gemakkelijk te monteren, niet t schreeuwt premium design. Het gewicht van 57-pond (hetzelfde als dat van vorig jaar) zet het zwaarder, dus als je het aan je muur wilt hangen, wil je zeker weten dat je veilige ankers hebt.

VIZIO M-SERIE MODELLEN

We hebben het 65-inch M65-EO-model herzien, maar onze beoordeling is van toepassing op alle tv’s uit de M-serie
50-inch (M50-E1)
55 inch (M55-E0)
65-inch (M65-E0)
75-inch (M75-E1)

Je moet opletten met de accessoires

Het blootleggen van de accessoires van de onderste laag schuim geeft de eerste echte indicatie dat je dit jaar model hebt geland; in plaats van een tablet is een geladen afstandsbediening, compleet met volume-, kanaal- en even nummertoetsen. Doordat de afstandsbediening meerdere sneltoetsen bevat, waaronder nog minder bekende services zoals Xumo, toont Vizio zich erop het apparaat opnieuw centraal te stellen en een sleutel te zien voor Amazon Prime Video – die nog steeds niet werkt met iOS voor Chromecast streaming – is een lust voor het oog van iPhone-gebruikers.